Борис Йорданов – управител на ТСО ЕООД е с над двадесет и пет години стаж в областта на охранителните системи, системите за видео-наблюдение и интегрирани системи за охрана на обекти.От 1995 г. е служител на СОТ 161, като в първите десет години трупа опит, като работи на длъжността – техник изграждане на охранителни системи за сигурност.През ръцете му са минали няколко хиляди частни, фирмени и корпоративни обекти. От 2008 г. преминава в отдел “ Маркетинг, продажби и изграждане на нови обекти” на длъжността – Мениджър системи за сигурност, където продължава да надгражда умения и да трупа богат опит, благодарение на ежедневната си комуникация с клиенти за удовлетворяване, консултиране и изграждане на най – добрия вариант за обезпечаване на обектите.
Екипът на фирмата е с дългогодишен опит и е изграден от професионалисти в бранша.
Фирмата предлага компоненти за охранителна техника на световния лидер – PARADOX, и системи за видео-наблюдение на най – голeмия производител – HIKVISION.
Стараем се да изпълняваме всички, съвременни тенденции и да удовлетворяваме желанията на нашите клиенти с добро, качествено и бързо обслужване, и изпълнение.
Доверете ни се за да получите качество и професионализъм на достъпни цени!

Фирма ТСО ЕООД е оторизирана с договор да присъединява обекти за охрана към централизираната охрана на СОТ 161

"ТСО - Технически средства за охрана" ЕООД

Фирма ТСО е тясно специализирана, с дългогодишен опит и практика в изграждането на охранителни и системи за видео-наблюдение!

ЗАЩИТА ОТ ОБИР

Защитете вашето имущество.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Подсигурете вашата сигурност.

ОФЕРТИ

Обезопасете Вашия дом или офис